Comenzi: 0744-569-069 comanda@primefarma.ro

Comanda

Introduceti in casuta de mai jos rezultatul operatiei


FeminaKIT Dus Intim cu continut de Argint Coloidal

Producător:


DrJuice Co.


132,00 Lei

Cantitate:
produs indisponibil
POŞTA ROMÂNĂ:
15 lei
CURIER RAPID:
15 lei
FeminaKIT Dus Intim cu continut de Argint Coloidal
DrJuice Co.

Descriere

FeminaKIT Dus Intim cu continut de Argint Coloidal

 

Inflamatiile vaginului mai pot sa apara din cauza bacteriilor care se raspandesc cu repeziciune catre uter si stomac (de ex. clamidia), si a virusilor cancerigeni (de ex. Virusul Papiloma uman). Din aceasta cauza este recomandabil sa utilizati FeminaKIT in paralel cu tratamentul prescris de medicul specialist, nefiind tot timpul substituibil acestuia.

 

Descriere Dus intim FeminaKIT cu continut de argint coloidal:

Argintul coloidal ajuta la prevenirea bolilor, la intarirea mecanismului de autovindecare a organismului, ducand astfel la vindecarea bolnavului. Mareste eficacitatea oricarui tratament medicamentos, deoarece blocheaza respiraria a 650 de agenti patogeni.

FeminaKIT nu este un medicament propriu-zis, nu inlocuieste tratamentul prescris de medic, dar totodata este un ajutor complementar eficace al tratamentului medicamentos.

Argintul coloidal este format din nanoparticule de argint de marimi microscopice, aflate in suspensie in apa. Suspensia este o solutie a particulelor solide, in care particulele de metal isi pastreaza structura cristalina si nu se desfac in atomi cu incarcatura (ioni). Solventul este apa bidistilata, fara incarcatura electrica, in care plutesc particulele de argint. Avand in vedere ca au incarcatura identica, particulele se resping una pe alta aflandu-se intr-o continua miscare.

Despre argintul coloidal s-a demonstrat ca este eficace impotriva a 650 de agenti patogeni. Esenta mecanismului sau de actionare este distrugerea proteinei, (componentelor si enzimelor) microbienelor. In primul rand inhiba respiratia celulara a agentilor patogeni, fara a afecta celulele proprii ale organismului.

 

Mecanism de actiune:

Vaginul este protejat de infectii de bacilii lactici, situati in peretii vaginului si care se hranesc cu glicogen produs de hormonii sexuali, acesti bacili producand in acelasi timp acid lactic si peroxid de hidrogen. Acidul lactic intretine aciditatea vaginala (PH 3,9-4,2), cea care tine departe agentii patogeni. Peroxidul de hidrogen elibereaza oxigen, care omoara bacteriile ce se dezvolta in lipsa aerului (anaerobe).

Distrugerea florei de bacili lactici este raspunzatoare pentru majoritatea cazurilor de inflamatii ale vaginului. In aceste cazuri aciditatea vaginala (PH-ul) capata valori alcaline, ceea ce permite inmultirea agentilor patogeni. In cazul unor boli de aceasta natura, folosirea antibioticelor este de cele mai multe ori ,,gaz pe foc”, deoarece acestea distrug nu numai agentii patogeni ci si bacilli lactici raspunzatori de protectia vaginului, acesta ramanand fara protectie o perioada lunga de timp. Consecinta este acutizarea, sau cel putin cresterea frecventei de aparitie a inflamatiilor vaginale, ceea ce ii impinge pe medici la prescrierea de noi antibiotice. Este un cerc vicios!

Folosind FeminaKIT nu numai ca se pot distruge agentii patogeni dar se poate restabili si aciditatea vaginala normala, evitand astfel infectiile ulterioare.

 

Compozitie:

Argint cu puritate 99,9%, apa bidistilata, solutie de acid lactic.

 

Indicatii:

Infectii bacteriene, fungice si virale ale vaginului si colonului, hemoroizi, distrugerea florei de bacili lactici care este raspunzatoare de protejarea sanatatii vaginului.

 

Contraindicatii: Alergie la argint

 

Mod de utilizare:

Se pot face 2 irigari pe zi in caz de tratament, sau 2 irigari pe luna pentru intretinere si prevenire.

Setul contine o cantitate suficienta pentru 4 aplicatii.

 

Atentionare: Irigarile cu argint coloidal nu pot inlocui tratamentul prescris de medicul dvs. Ele servesc la marirea eficacitatii tratamentului si atenuarea neplacerilor cauzate de problemele de sanatate.

 

Continut FeminaKIT:

1 Flacon Argint Coloidal 200 ml

1 Flacon solutie Acid Lactic 60 ml

1 Pompa pentru irigari sterila

1 Spray dozator

 

Forma de ambalare: Cutie 1 Kit

Disclaimer

*Rezultatele pot varia de la o persoana la alta in functie de mai multi factori, cum ar fi raspunsul organismului si regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situatie temporala prezentata reprezinta un caz particular si nu poate fi generalizata.
Produsele natural sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislatia nationala si internationala. Informatiile din continutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale.
*acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala

Întrebări frecvente
Intrebari frecvente
Comentarii


Catalog

Nu aveți nici un produs în coș