Comenzi: 0744-569-069 comanda@primefarma.ro

Comanda

Introduceti in casuta de mai jos rezultatul operatiei


Fem Care 300 ml Zuccari

Producător:


Zuccari


108,00 Lei

Cantitate:
* Prețul include TVA
POŞTA ROMÂNĂ:
15 lei
CURIER RAPID:
15 lei
Fem Care 300 ml Zuccari
Zuccari

Descriere

Prospect Fem Care


Descriere:

Supliment nutritional ce ofera un echilibrat si eficace raport de substante functionale pentru bunastarea proceselor fiziologice ale cailor urinare. Contine extracte 100% naturale ( Aloe Vera, cranberry, extracte de ulei de arbore de ceai etc.)

Este un integrator alimentar ideal in cazul cistitelor, uretritelor si a nefritelor.

Extractul de culoare rosu carmin din Cranberry, provenit din tarile nordice, cu renumite calitati depurative, insoteste purificantul suc din pulpa de ALOE si fructele de affine, sucul de mere, extractului de cimbru. Particularitatile acestor plante le-a permis sa fie alese de Zuccari pentru o misiune nobila: sa-si puna la dispozitie propriile calitati pentru a oferi ajutor in cazul unor inflamatii, prurit si dureri in timpul urinarii; cu alte cuvinte in caz de uretrite, cistite si nefrite. Senzatia de disconfort ce insoteste aceste disfunctii este redusa, gratie utilizarii constante de FEM CARE.

Ingrediente suc din fructe de afine (vaccinium macrocarpon), apa, suc de mere (prunus malus), suc din frunze de aloe (aloe barbadensis miller), extract de cimbru(thymus vulgaris) partea aeriana, extract fluid din frunze de strugurele ursului (arctostaphylos uva ursi) d.e. 10% arbutin, flori de”nuiaua de aur” (solidag o virgaurea)d.e.6%hiperoxid, guma xantan. Conservanţi: sorbat de potasiu. Antioxidanţi: benzoat de sodiu, clorura de zinc, ulei esential din frunze de arbore de ceai(melaleuca alternifolia), sulfat de cupru. Acidifianţi: acid citric, sulfat de maltodextrina.

Avertizari:A nu se lasa la indemana copiilor. Acest supliment nu inlocuieşte o dietavariata. Fiind de origine vegetala, in produs se pot gasi urme de sedimente. A nu se depasi doza zilnica recomandata. Nu este indicat a se folosi in timpul sarcinii sau al alaptarii.

Rezumat: Plecand de la utilizarea empirica a extractelor de Aloe Vera de catre pacientii cu cistita interstitiala, Centrul de Urologie din Rockville, Maryland a initiat un studiu clinic, dublu-orb, controlat placebo care a cuprins 13 astfel de cazuri. Pacientii au fost impartiti in doua loturi: unul a primit intial trei luni placebo si apoi 3 luni tratament cu Aloe Vera, iar celalalt a primit intial 3 luni tratament cu Aloe Vera si apoi 3 luni placebo. Studiul a cuprins si un segment de cross-over, perioada in care pacientii au primit simultan cele doua tratamente, terapia efectuandu-se in functie de optiunile individuale. Pacientii au fost numerotati randomizat de catre un computer, iar produsele le-au fost livrate de catre un furnizor care nu era informat despre continutul pachetelor. Obiectivul primar a fost acela de a studia siguranta si eficacitatea extractului de Aloe Vera in controlul simptomatologiei urinare. Simptomele urmarite au fost: frecventa mictiunilor, nocturia, disuria, senzatia de mictiune dureroasa, durerea suprapubiana. Raspunsul la terapie a fost monitorizat printr-un chestionar asupra calitatii vietii, un indice al problemelor si al simptomelor, un chestionar al starii de sanatate si un jurnal al mictiunilor pe 24 de ore. Din cei 13 pacienti alesi, 8 au ramas in studiu pe toata perioada de 6 luni cat a durat studiul. Sapte dintre acestia au inregistrat ameliorari ale simptomatologiei, atat in ceea ce priveste Durerea pelvina, cat si frecventa mictiunilor, senzatia de mictiune dureroasa si nocturia (87,5%). Patru pacienti au inregistrat o ameliorare semnificativa a simptomatologiei (50%). A fost doar un singur pacient care nu a prezentat nici o imbunatatire dupa cele 6 luni de tratament (12,5%).

MOD DE ADMINISTRARE Fem Care : A se agita inainte de utilizare. in primele patru zile se dilueaza 50ml. de Fem care intr-un litru de apa cu conţinut scazut de sodiu şi se consuma pe parcursul intregii zile. Dupa aceste patru zile, se procedeaza identic, folosind numai 25 ml de Fem care.

Prezentare Fem Care :
300 ml

Producator Fem Care :
Zuccari, Italia

Disclaimer

*Rezultatele pot varia de la o persoana la alta in functie de mai multi factori, cum ar fi raspunsul organismului si regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situatie temporala prezentata reprezinta un caz particular si nu poate fi generalizata.
Produsele natural sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislatia nationala si internationala. Informatiile din continutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale.
*acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala

Întrebări frecvente
Intrebari frecvente
Comentarii


Catalog

Nu aveți nici un produs în coș