Comenzi: 0744-569-069 comanda@primefarma.ro

Comanda

Introduceti in casuta de mai jos rezultatul operatiei


Anghinare, Leurda si Ridiche Neagra

Producător:


Dacia Plant


22,80 Lei

Cantitate:
* Prețul include TVA
POŞTA ROMÂNĂ:
15 lei
CURIER RAPID:
15 lei
Anghinare, Leurda si Ridiche Neagra
Dacia Plant

Descriere

Anghinare, Leurda si Ridiche Neagra

 

Descriere:
ANGHINARE-LEURDS-RIDICHE NEAGRA este un produs natural recomandat persoanelor supraponderale, obeze sau care prezinta nivele crescute de colesterol si trigliceride.

 

Compozitie:

Ingrediente active:

Anghinare (Cynara scolymus) - folium, extract hidroalcoolic cu 2,5% cinarina (maltodextrina), 250 mg, leurda (Allium ursinum) - folium, extract hidroalcoolic 6:1, 200 mg, ridiche-neagra (Raphanus sativus niger) - radix, extract hidroalcoolic 6:1, 50 mg.

Ingrediente inactive: celuloza microcristalina, stearat de magneziu, aerosil.

ANGHINARE (Cynara scolymus)
Anghinarea este o planta cu proprietati coleretice, colagoge, hipocolesterolemiante, hipolipemiante, antiaterosclerotice, hepatoprotectoare, detoxifiante hepatice si antioxidante, datorate urmatoarelor substante bioactive: lactone sesquiterpenice (cinaropicrina, cinarotriol dehidrocinaropicrina, grosheimina), flavone (cinarozida, scolimozida, luteolina) si cinarina, fiind recomandata ca adjuvant in disfunctii hepatobiliare, hipercolesterolemie, hiperlipemie, steatoza hepatica, ateroscleroza, obezitate si constipatii de cauze biliare. Alte actiuni: diuretice (cu eliminare de acid uric), vasodilatatoare, cardioprotectoare, antimicrobiene.

LEURDA (Allium ursinum)
Leurda este o planta cu actiune hipocolesterolemianta, fluidifianta sanguina, antiagregant-plachetara si antiaterosclerotica, datorita urmatoarelor substante bioactive: compusi sulfurati (tiosulfinati, ajoen), saponine steroidice, adenozina, flavonoide, etc. Alte proprietati: anticoagulante, antitrombotice, diuretice (cu eliminare de acid uric), depurative, usor hipotensive, antiinflamatoare, stomahice, antioxidante, bacteriostatice si bactericide.

RIDICHE-NEAGRA (Raphanus sativus)
Radacina de ridiche-neagra contine: glucosinolati, rafanol si sinapina, substante bioactive cu actiune litotriptica, coleretica si colagoga, fiind recomandata ca adjuvant in litiaza biliara si urinara, dischinezie biliara si constipatii de cauze biliare. Alte proprietati: tonice digestive, diuretice, expectorante, antimicrobiene si carminative.

 

Actiuni:

Reducerea tesutului adipos, hipocolesterolemianta, hipolipemianta, antiaterosclerotica, coleretica, colagoga, hepatoprotectoare, detoxifianta hepatica, antioxidanta.

Alte actiuni:
Litotriptica, diuretica (cu eliminare de acid uric), depurativa, tonica digestiva, carminativa, antimicrobiana, vasodilatatoare, cardioprotectoare, anticoagulanta, antiagregant-plachetara.

 

Indicatii:

Se utilizeaza ca adjuvant in: supraponderalitate, obezitate, hipercolesterolemie, hiperlipidemie, steatoza hepatica, ateroscleroza, dischinezii biliare, colecistite cronice, constipatii de cauze biliare.

Alte indicatii:
Se utilizeaza ca adjuvant in: litiaza biliara si urinara, guta, cardiopatie ischemica, angina pectorala, reumatism cronic degenerativ, varice hidrostatice, anorexie, astenie, surmenaj, intoxicatii.

 

Contraindicatii:

Obstructie biliara, sarcina, alaptare, alergie la oricare dintre componentele produsului.

 

Precautii:

La persoanele cu litiaza biliara sau urinara poate sa apara riscul de migrare a calculilor pe caile biliare sau urinare.
Se administreaza cu prudenta la persoanele aflate in tratament cu medicamente anticoagulante (la acestea se recomanda determinarea INR-ului dupa prima saptamana de administrare).

 

Mod de administrare:

Adulti: cate 1-2 comprimate de 3 ori pe zi, inainte de mese.

Comprimatele se inghit cu apa sau se sfarama in gura (absorbtia substantelor bioactive este mult mai rapida). in caz de dificultate la inghitire, comprimatele se pot rupe in doua.

 

Mod de prezentare: Cutie cu 60 comprimate.

Disclaimer

*Rezultatele pot varia de la o persoana la alta in functie de mai multi factori, cum ar fi raspunsul organismului si regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situatie temporala prezentata reprezinta un caz particular si nu poate fi generalizata.
Produsele natural sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislatia nationala si internationala. Informatiile din continutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale.
*acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala

Întrebări frecvente
Intrebari frecvente
Comentarii

Cholest Bio Cholest Bio Cod:


41,76 Lei

Comandă

Catalog

Nu aveți nici un produs în coș